2018-08-30 05:41:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kitűnő eredményt érhet el

Napi horoszkóp augusztus 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold estig még a Kos jegyében marad. Jól tud érvényesülni, hivatásában sok új dolog várja, ez mind hasznos lesz a Kos jegyűek számára. A munkáját a legnagyobb hatékonysággal tudja elvégezni.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold még az ön gondokat jelző sorsterületén tartózkodik. Kotnyeles és fontoskodó emberekkel találkozik, és néhány váratlan nehézség is adódhat a nap folyamán. Semmiképp se hagyja magát eltéríteni eredeti szándékától!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma hozzáfoghat egy nagy feladat megoldásához. Nem lesz könnyű dolga, de az eredmény kárpótolja a lemondásért és a fáradozásért. A magánéletében kényes helyzet alakulhat ki.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars és a Hold kedvezőtlen kapcsolatban vannak egymással. Képtelen lesz abbahagyni a munkát, és fizikai határait is szem elől tévesztheti. Legyen óvatos! Este különleges hangulatban beszélgethet a kedvesével.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Mars kedvezőtlen fényszöge zavart kelt az életében. Rajtaütés szerű meglepetés érheti, azonnali döntést akarnak kicsikarni öntől. Ne engedje magát semmire kényszeríteni!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal, emiatt nyugtalansággal és egy kis káosszal is kell számolnia. Nem hagyják majd nyugodtan dolgozni, tervei és találkozói meghiúsulnak. A délután már jobban alakul, megtalálja a megszokott ritmust.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most nem célszerű vaktában cselekedni, mert zátonyra futhatnak a tervei. Járjon utána saját maga a dolgoknak, és győződjön meg arról, hogy tényleg szavahihetők-e azok, akikkel szövetségre lépne.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy feladattal kapcsolatban vita alakul ki a munkahelyén, sajnos a veszekedés majdnem elkerülhetetlenné válik. Hagyja az egészet, és próbálja hatalmas energiáját konstruktív módon felhasználni! A Hold és az ön uralkodó bolygója kellemetlen fényszögben van egymással, ez zavart okozhat. Maradjon barátságos!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Legyen körültekintő, ha szerződést, megállapodást ír alá, nehogy később megbánja nagyvonalúságát. A hét végén egyébként az adott szó sokkal többet ér, mint az írásos dokumentumok. Alighanem igent mond egy olyan meghívásra, ami egyéniségével ellentétes, viszont bekerülhet egy jobb társaságba.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma számíthat egy különleges feladatra: közbe kell avatkoznia valahol, hogy kijavítson egy hibát. Ismét ön lesz az egyetlen, aki erre képes lehet. Amíg mások csak fecsegnek, önnek meg kell mutatnia, hogyan is kell ezt csinálni... Felesleges energiáit egy esti futással is levezetheti.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lendülete és optimizmusa átsegíti az útjába kerülő akadályokon. Kitűnő eredményt érhet el egy szakmai pályázaton, és kedvező eredménnyel tehet pontot vitás ügyei végére.


Halak: II. 19. - III. 20.
Az Uránusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Holddal. Figyelnie kell, mert ma találkozhat olyan emberekkel, akik szabályosan keresik az összetűzés lehetőségét, ön pedig hajlamos az áldozat-szerepre... Ez nem történhet meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: